New Posts, Photography

Photo sesion (2)

Bună scumpele mele, astăzi împărtășesc cu voi o nouă ședintă foto. Prietenele mele dragi, mă solicită la cele mai frumoase proiecte găzduite la salonul lor frumos. Eu sunt foarte fericită că pot să pozez, și mă implic cu mare drag în proiectele lor , ce uneori reușim să le conturăm împreună foarte frumos . 

De data aceasta, am surprins etape din Cursul de Automachiaj pe care Semida Mititean îl pregătește pentru doritoarele ce vor să invețe cât mai multe lucruri despre tenul lor,  cum să se machieze singure pentru diferite ocazii, sfaturi legate de produse , și detalii ce pot face diferența unui ten pregatit în vederea machiajului.

Din culise vă pot dezvălui că o sa aflați diferite tehnici în aceasta frumoasă arta a machiajului , o sa fiți sfătuite în alegeri si preferințe de produse . Atât pentru ten cât și pentru produsele de make-up .

O să învățați să vă înfrumusețați singure , și o să aveți  parte de toată atenția mentorului. Fiecare pas va fi asistat de Semida, și cred că vă ve-ți îmbogăți trusa de make-up.

Rezultatele vorbesc de la sine, iar pozele noastre, trasmit momente petrecute în compania unor fete deschise la bun gust si vorbe plăcute.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *