New Posts, Parenting

Familia

Hei! Am considerat să fiu mai mult decât un „share” și să fac ceva practic, prin scris în prima instanță.
Nu sunt în tendințe cu noutățile electorale, nu știu politică și nici să mă joc de-a partidul.
Îm cunosc dreptul de a merge la vot, de a mă exprima liber și de a avea o părere.
Nu am cunoștințe exacte și ilustre în acest domeniu, dar am înțeles că moralitatea a ajuns să fie în tendințe și are nevoie de referendum.
Eu cunosc ceva, ce se numește Adevăr, nu unul religios sau doctrinar, ci unul despre credință.
Despre ceea ce cred eu vorbesc azi.
Am familie și copil și am învățat ce înseamnă tradițional și natural. Nu urăsc oamenii, nu doresc să-i jignesc și nici să-i judec. Deși în viața asta sigur am reușit să rănesc inevitabil și cred că uneori și voit.
Nu despre asta vreau să scriu, nu despre răutate și ură. Ele deja au valente atât în lumea creștină cât și în afară.
E un clișeu.
Azi vorbesc deschis despre alegere și credință.
„Ce a fost va mai fi” și, uite, astăzi stăm în fața adevărurilor biblice, pipăim în mod real lumea lui Noe și trăim speriați în Sodoma și Gomora. Și se pare că avem nevoie de ceva mai mult decât un potop și un stâlp de sare, avem nevoie de un referendum ca să clarificăm cum stă treaba cu familia.
Lumea creștină pune piciorul în prag pentru că, da, ne considerăm un popor creștin ce totuși nu neagă cu vehemență păcatul, ci îl supune la vot.
Familia părăsește terenul intim și moral în favoarea plăcerilor firești ce sunt jucate azi ca la loterie.
Dumnezeu ne-a dat voința liberă ce nu am reușit să o transformăm în binecuvântare. Folosim voința să satisfacem plăceri carnale, plăceri firești și nu unele duhovnicești.
Democrație nu va fi niciodată cu adevărat, credința mea nu va fi acceptată pe deplin, deja Biblia ajunge să fie anulată din școli și insitituții importante. Avem exemple clare cum și în alte state refuzul devine abuz și suntem amendați pentru crezul nostru.
Eu aleg azi, cât încă mai pot să fac acest lucru în libertate, să cred și să vorbesc despre un Creator real, ce nu este o maimuță, o piatră tare, o întâmplare în Univers, un Big Bang Boom sau Dalai Lama.
Vorbesc despre un Creator care de la început a făcut familia constituită din bărbat și femeie. Despre un Creator ce a spus DA pentru omenire.
Vreau să spun DA pentru familie, pentru oameni, pentru credință, pentru o generație.
„Stați sus în picioare” (love the song / ateșez link-ul pentru voi aici https://youtu.be/i4ZwvGY4NqE  ) a devenit imnul meu preferat. Aveam de gând să mă exprim liber despre decizia mea, iar, auzind acest cântec, m-am grăbit și mai tare.
Hai la vot! Spune DA!

 

thumbnailthumbnail-1thumbnail-2

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *