LifeStyle, New Posts

Sprrring !

Sprrrring!

O, da, daaa! Ce zile senine și fericite. Vremea de afară se simte ca o vară.

Este aprilie, dar petrecem în ritm de sezon estival.

De ar fi vară în fiecare zi și mult soare, nu m-aș supara defel!

Zilele acestea am făcut baie într-o mare de soare. A fost minunat, pe lângă amiaza ce avea gradele de prin iunie, seara a fost perfectă pentru plimbări.

Noi iubim Clujul, este locul nostru de escapade cel mai des accesat.

Întotdeauna există un restaurant nou de explorat, un fel de mâncare nou, o plimbare în parc, o înghețată bună, un desert pe placul nostru.

Și le avem pe toate la două ore de casă.

Pentru că este locul nostru de escapade, cum spuneam, reușim să mai evadăm și fără micuța Alexandra, însă zilele acestea am explorat toți trei Clujul frumos și drag.

Încântare, bucurie aleasă, extaz, evadare! Sentimente mai înălțătoare decât acestea nu am mai întâlnit pe fațuca ei gingașă. A fost atât de bucuroasă de fiecare moment petrecut în oraș și cred ca simțea un vibe bun de Clujing, așa mică cum e. Plimbarea în parc a fost de poveste, am simțit că mă transpun în altă lume.

Copacii extraordinari, cu coroana lor de flori primăvăratice, încununau în glorie parcul…

Un vis japonez, multicolor, presărat cu hamace și oameni relaxați. Nu cred că există ceva mai frumos pentru o zi de evadare și de joacă.

Turul nostru întotdeauna intersectează un restaurant „bun de pozat”, „bun de gustat”, „bun de vizitat”. De data aceasta am ales Livada, să fim în asentimentul zilei și să mai celebrăm o dată primăvara cu o limonadă de portocale și fructe de pădure, cum numai aici am gustat, un humus răcoros și, on top, un burger sățios.

Ambianța din Livada mi-a adus un plus de relaxare și am profitat din plin de priveliște, de grădină, de copaci și de mâncare.

Da, e primăvară! Noi am sărbătorit-o în Cluj și avem un membru nou îndrăgostit de pulsul orașului.

Nu știu despre voi, dar eu ador Clujul; adun prea multă invidie pe oamenii de aici :))

O risipesc repede când mă fructific și eu din plăcerile lor.

Evident, m-am delectat cu câteva poze, ce credeați? 😂

V-am pupat!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *