New Posts, Parenting

Usborne books

USBORNE BOOKS

Astăzi vreau să vă recomand cele mai smart cărți întâlnite pentru copilașii noștri. Când le-am descoperit, m-am îndrăgostit de ele, fiindcă sunt foarte practice și ușor de întreținut.

Eu sunt o împătimită cărților, iar pentru Alexandra am cumpărat felurite cărți: cu puzzle, cu diferite povești, unele cu diverse stickere, altele cu cartonașe detașabile. Toate mă inspiră și mereu am vrut să-i ofer cele mai creative cărticele.

Am rămas impresionată de aceste cărți în primul rând pentru calitatea hârtiei și a cartonului, superioară în comparație cu alte cărți ce se deteriorează atât de ușor.

Aceste cărți se și curăță foarte ușor și sunt foarte practice, atât în învățare, cât și în întreținerea lor; cu un șervețel umed ștergi numaidecât scrisul de pe hârtie.

În al doilea rând, mi-au plăcut foarte tare fiindcă sunt în limba engleză.  Am reușit împreună cu fetița mea să învățăm ciferele primare în engleză și acum suntem la etapa alfabetului, unde ne ajutăm de cărticica Usborne ca să avem și o vedere clară a literelor.

Aceste cărți încurajează astfel și homeschoolingul. Nu optez pentru acest lucru în definitiv, însă aceste cărți sunt niște manuale ajutătore și pentru inițierea copiilor în această lume frumoasă a învățării.

Sunt colorate, pline de viață, liniile punctate sunt ajutătoare și cea mai bună parte este că se șterg atât de ușor greșelile făcute neintenționat de micii artiști.

Adevărul este că le folosim foarte des. Reușim să petrecem timp împreună învățând denumiri în limba engleză pentru obiecte și animale. Ne îmbogățim imaginația și reușim să descoperim scrisul.

Timpul special este alocat de asemenea și acestor cărți. Pentru Alexandra sunt o încântare, dar și o curiozitate totodată. Vine și îmi spune: „Mama, unde e cheionu pentru carte?”.

O singură observație: creează dependență! Deja mă uit pe la „mamele Usborne” ce mai au prin dotare și îmi vine să fac o comandă mare!

Cred că și voi le-ați încercat, acum am văzut că se dezvoltă foarte mult aceste cărți și în Romania și sunt foarte bucuroasă de acest lucru.

Dacă doriți să comandați mai multe cărți din familia Usborne, vă pot recomanda mămici ce se ocupă cu acest domeniu frumos 🙂

Spor la joacă, la citit și învățat!


3 thoughts on “Usborne books

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *