LifeStyle, New Posts

Dulce în bucătărie

În perioada aceasta a anului, sunt cea mai implicată în acțiunile de bucătărie, decor, curățenie și tot ce ține de acest anotimp, de iarnă, de ce se ascunde în el. Acest frumos Crăciun reușește să ne transmită sentimente unice, legate de Nașterea Domnului, motivul suprem al bucuriei. Apoi cadourile care ascund în noi inimi pline de generozitate și o dorință puternică de a dărui zâmbete prin micile gesturi făcute și, bineînțeles, gusturile copilăriei revin la viață prin mirosuri alese, delicatese pe mese, mămici și bunici care frământă, colindători pofticioși și copii doritori să se joace puțin cu aluatul în mână.

În acest an, Alexandra e conștientă de tot ce se întâmplă în jurul ei și am decis să o implic în activitățile mele zilnice ce țin în mod special și de această sărbătoare.

Am împodobit bradul, am învățat împreună colinde frumoase, am mers la cumpărături și cea mai vie dintre toate a fost etapa ,,bucătăria”!

Îmi place să încerc lucruri noi și să o las pe cea mică să își facă de cap sub privirile mele, de data aceasta mult mai tolerante.

Iubesc Crăciunul, îmi place să gătesc, ador dulciurile și am ales o seară relaxantă ca împreună cu Alexandra să ne murdărim într-un mod delicios.

Am contactat o prietenă să îmi dea o rețeta bună. Am să vă las și vouă linkul mai jos și va încurajez cu mare drag să o încercați!

Am fotografiat și eu pașii făcuți astfel că o să vă fie foarte usor.

Când văd poze cu mămici ce îi implică pe micuții lor în activitățile culinare, imediat sunt și eu influențată să fac la fel. Așa s-a întâmplat și acum, o fotografie a prietenei mele m-a pus pe treabă.

Amândouă implicate în proiectul ,,turta dulce”, am avut un timp foarte plăcut în compania fetiței mele. Ea a fost foarte receptivă și curioasă, implicată masiv în aceste pregătiri și eu am mai salvat câte o steluță și un brăduț să dea frumos la poză.

Am petrecut timp împreună, am iubit-o din priviri cât de atentă era la tot ce face și ce bine se distra.

M-am bucurat de acest timp și am ales să devin copil încă o dată.

Luați-vă șorțurile mămici și, în toată nebunia, lăsați-i și pe cei mici să se implice! Va fi de neuitat, o experienta ați bifat și eu astfel v-am urat: ,,Sărbători Fericite!”

Link : http://savoriurbane.com/turta-dulce-simpla-cu-miere/


4 thoughts on “Dulce în bucătărie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *